ART IS FUN… OUR GALLERY IS THE EXTENDED VERSION OF YOUR LIVING ROOM

Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

KÖNYV: HEROS AQUAREX S10/D7

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

KÖNYV: HEROS AQUAREX S10/D7

Két szerkocsi egy könyvben, a hasonlóság és a különbözőség jegyében.

Könyvünk címe lehetne: „Vödörtől a Vízszállítókig”, de nem- ugyanis ezúttal a HEROS Cégcsoport legújabb Aquarex S10 és D7 névre keresztelt járműveit mutatjuk be.

A tűzoltó szerkocsik családjába tartozó vízszállítók rendkívüli jelentőséggel bírnak, hiszen a tűzoltó beavatkozások során az oltóanyag utánpótlása elengedhetetlen követelmény. Urbanizált közegben a működő tűzcsapok feladata a megfelelő mennyiségű víz biztosítása, de bozót vagy erdőtüzek esetén a fent körülírt infrastruktúra nem adott.

Emlékeztetni szeretnék mindenkit: a TŰZ az nem játék.

Könyvünk tisztelgés a mérnöki szaktudás előtt, egyben a tűzoltók önfeláldozó munkáját dicséri.

Szerkezetében követi a tradicionális utat, bőséges képi betekintést ad a történeti korok eszköz és metodikai tűzivíz felhasználásába. Külön fejezetben tárgyaljuk a gépjárműgyártást. Természetesen a vízszállítók sajátosságait szem előtt tartva jelenítjük meg teszt üzemmódban és bevetés közben azt az összetett feladatot, ami a szerkocsikra és a tűzoltókra hárul.

A könyvben található QR kód segítségével elérhetővé teszünk egy „mozifilmet”, amelyben a fotózás kulisszatitkait tárjuk az olvasó elé. A filmben a HEROS Aquarex S10 és a HEROS Aquarex D7 áll fókuszban, mely speciális gépjárműszerek avatott kezek között mindent /is/ tudnak.

Megkülönböztetett köszönet illeti a tűzoltókat szakértő közreműködésükért.

Borsos Mihály

Visszaugrás a navigációhoz