ART IS FUN… OUR GALLERY IS THE EXTENDED VERSION OF YOUR LIVING ROOM

Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Rólunk / Kapcsolat

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Rólunk / Kapcsolat

A budai Art.Salon:Társalgó Galéria 1995-ben, Társalgó Galéria néven, non-profit galériaként kezdte működését. A kezdetektől az Art.Salon:Társalgó Galéria működtetője a Kunst Konsult Kft. Az azóta eltelt közel két évtizedben több, mint 100 kiállítás reprezentálja a kortárs magyar művészet nagymestereit, a közép és fiatal művészgenerációt egyaránt. Ez a műfaji és életkori sokszínűség a képviselt művészek sajátja is, az őket összekötő erő pedig a művészeti kvalitás. 2008-ban a galéria megújult, s immár exkluzív környezetben, impozáns, 200m2-es kiállítótérben rendez tárlatokat. 2012-től kereskedő galériává alakult, a minőséget, magas szakmai színvonalat továbbra is előtérbe helyezve, különös hangsúlyt fektet a külföldi kiállítások, megjelenések fontosságára.

A művészekkel való együttműködés alapja a személyesség, a szoros alkotói kapcsolat, melynek nyomán koncept-kiállítások, csoportos és egyéni megjelenések egyaránt születnek. Nevéhez méltón fontosnak tartja a közönséggel való párbeszédet, ezért rendszeresen szervez olyan eseményeket, ahol az érdeklődő közönség megismerkedhet a kiállító művészekkel, kérdéseket tehet fel kötetlen (ArtAbout-sorozat), illetve vezetett (Egy mű-egy mester-sorozat) beszélgetés során.

Fontos eleme a galéria portfóliójának a fotográfiai háttér is, a galériához tartozó professzionális műteremben középformátumú kamerával készülnek reprodukciók és portréfotográfiák művekről, művészekről. Ez a tevékenység a galéria manufaktúra-jellegét is erősíti, hiszen az Art.Salon:Társalgó Galéria a kortárs saját kiadásban megjelenő művészeti albumokon kívül számos hazai kiadóval dolgozik együtt, valamint magángyűjtemények katalogizálását is végzi.

Visszaugrás a navigációhoz